dissabte, 9 d’octubre del 2010

Pedalant pel Baix Camp


Avui hem desafiat el mal temps i hem anat a fer una pedalada pel Baix Camp.
En el Wikiloc hi trobareu el track

Dues bicioses, amb els nostres incondicionals "respectius", hem sortit de Salou i hem anat pel passeig marítim, que te 12 Km molt macos, fins a Cambrils. Allà hem començat a remuntar una riera amb algun tram força dur a causa de la grava i la sorra, que ens ha portat fins a Montroig del Camp. Després de visitar el poble ens hem encaminat cap a Riudecanyes a visitar el pantà i a continuació ens hem aturat a fer un bon dinar, que ja havíem fet la gana. Un cop dinats i amb les forces recuperades hem agafat el camí de tornada que ens ha fet passar per Montbrió i des d'allà directe fins a Cambrils a on hi hem entrat per la llera d'una riera que ens ha dut directament al mar.
La part final ha tornat a passar pel passeig marítim i després de 53 Km i 300m de desnivell acumulat, hem arribat al cotxe, encara amb sol tot i les continuades advertències que des de la radio ens feien de forts aiguats.

Primera parada al passeig marítim

Remuntant la riera, la grava ens dificultava força el poder avançar.

Montroig i al fons uns nuvols que semblaven amenaçadors.

El Pantà de Riudecanyes.

Una servidora sortint de sota un pont.

El Joan arribant a Cambrils per la llera del riu.

Pedalant pel llarg i bonic passeig marítim de Cambrils i Salou ( 12 Km)

Traspassant un pont i un túnel d'aigua.!!!

Els 4 components de la sortida ( l'Àngels, l'Enric, el Joan i la Neus) en un bonic tram del passeig marítim suspès a sobre del mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada