diumenge, 13 de novembre del 2011

Sant Andreu de la Vola / Santuari de Cabrera


Aquest diumenge, 5 bicioses i 5 "viciosos" vam anar a fer una ruta que, sortint de Sant Andreu de la Vola, ens va portar fins el santuari de Cabrera que es troba a 1.300 m d'alçada.
La sortida, que va ser organitzada per l'Angels i l'Enric, va ser excel·lent des del principi a la fi, amb un bon dinar i una apassionada sobretaula en la que varem arreglar mig mon.

La ruta, que trobareu al Wikiloc, puja fins el santuari per pistes molt bones i travessa fagedes espectaculars que fan que la pujada constant es faci menys dura. Per poder pujar els metres finals fins el santuari hi van haver dues opcions, els uns van deixar les bicis a l'aparcament i van pujar per les escales, i els altres van seguir un corriol que marxa en direcció Nord, passa per sota el "telefèric" i voreja la cinglera per la vessant Est fins a pujar al santuari per la vessant Nord. Per aquest camí, que puja i planeja de forma molt plaent i ciclable, haurem d'empènyer en alguna estona la bici i travessar , ja prop del cim, un tram de camí equipat amb baranes i graons (via ferrada).

La baixada del Santuari, després de fer-hi un most, la varem fer tots junts per les escales, i el retorn a Sant Andreu per un camí també molt bonic, i per una pista que, tot i no ser tant bona com la de pujada, era totalment ciclable.
La ruta fa 23 o 28 km en funció de per on es pugi al santuari, i el desnivell acumulat és de 778m,

Va ser una sortida molt maca que suposa un fort repte a superar per la Bego i el Miquel Àngel, que seran els que proposaran el recorregut de la propera sortida de les bicioses pel primer cap de setmana de desembre.


Pujant envoltades d'un paisatge esplèndid








En Miquel Àngel en el corriol de la pujada alternativa






Passant per un tram de camí equipat com una ferrada


fent un mos al Santuari de Cabrera


l'Angels i l'Enric, els organitzadors d'aquesta ruta tant guapa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada