dimarts, 19 de novembre del 2013

Pedalant pels voltants de Tàrrega.



Avui tocava sortida col·lectiva però el mal temps ha fet que la colla desistís de sortir. Tot i això, veient que el radar del meteocat no registrava pluja per la zona de l'Urgell, la Neus i jo hem anat a Tàrrega per fer-hi una volta i conèixer aquella zona. Hem triat una ruta senzilla de les que hi ha ressenyades a Wikiloc ja que no teníem clar com trobaríem els camins després de tanta pluja. La sorpresa ha estat que els camins pels que hem rodat són molt bons i quasi no hi havia fang i finalment hem allargat la ruta, que inicialment tenia 30km, fins els 40 km.
De les 3h que hem estat pedalant hem tingut sol i núvols, hem pogut veure diversos arcs de Sant Martí i únicament ens ha plogut en un tram de carretera durant 5 minuts, així que tot i que quan ens hem llevat creiem que no podríem fer res, finalment hem aprofitat el diumenge.
El poble de Verdú, que no coneixíem, ens ha agradat molt, i les seves cases i carrers medievals es mereixen que els hi fem una visita més completa. La ruta, atès que està a la comarca de l'Urgell i per tant a la Depressió Central de Catalunya, és molt planera i això la fa còmoda i agradable per pedalar.
El track d'aquesta volta, de 40km i una mica menys de 300m de desnivell acumulat, el trobareu a Wikiloc.

 Pedalant per "la terra ferma"

 Aquesta vegada la previsió de mal temps va fer que la colla es reduís a nosaltres dos i...les nostres ombres.

 Sus pendents posaven una mica de pebre a una ruta bàsicament planera.

 Tot i que jugàvem al gat i al gos amb els núvols, hi va haver un moment que ens van atrapar i vam tastar el gust de la pluja.

 Pedalant per un tram completament nou del canal Segarra-Garrigues.

 L'estelada que oneja al castell de Verdú.

 A vegades sembla que haguem d'apuntalar la historia de les nostres viles.

 Al fons l'arc de Sant Martí ens indicava la zona a on la pluja hi feia acte de presencia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada