dilluns, 9 de desembre de 2013

Pedalant pels voltants de la SéniaAprofitant el pont de la Purissima hem baixat a les terres de l'Ebre per conèixer el territori que envolta el riu Sénia que fa frontera entre Catalunya i el País Valencià.
La ruta que em seguit surt de poble del Castell, aprop de la Sénia, i puja fins el petit poble de Bel a mil metres d'alçada.
Aquesta ruta, d'uns 60 km i 1.350m de desnivell acumulat, et permet tenir unes vistes magnifiques de la plana de Castelló, del Montsià i dels Ports de Beseit.
La ruta comença planejant vora del riu Sénia i permet fer un escalfament que més tard ens anirà molt bé per fer la llarga pujada fins el petit poble de Bel. Més tard resseguirem una pista per una llarga i bonica carena que de sobte s'acaba i es converteix en un corriol no ciclable que farà que haguem d'arrossegar la bici durant 3 km per un terreny basicament en baixada però no gaire amable. Els darrers km els farem per pistes ràpides i carretera asfaltada.
Aquí trobareu el track.

 Sortim de l'Hotel a on dormíem i creuem el riu Sénia per entrar a les terre´s de Castelló de la Plana, una mica abans del poble de Sant Rafael.

 Un dels nombrosos molins que podem trobar al llarg del riu Sénia.

 Pedalant entre oliveres.

 Creuant un pont penjat per entrar al centre d'interpretació de la Sénia.

 Visitant el centre d'interpretació.

 Llarga pujada d'uns 9 km que ens farà guanyar molt desnivell.

 Arribant al poble del Bel.

 Descans per dinar al bonic poble del Bel.

 Resseguint un corriol amb algun petit tram no ciclable.

 Extraordinàries vistes tot resseguint la carena.

 paisatge esplendit de la Plana i el Montsià.
 De sobte la pista s'acaba i hem de fer un tram de 3km per un corriol senyalitzat però no ciclable a on haurem arrossegar la bici fins a trobar de nou una pista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada