dilluns, 11 de maig de 2015

De Sant Fruitós fins el mar resseguint el Llobregat


Aquest diumenge amb la Neus ens decidim a fer una pedalada ben llarga, de fet la més llarga que mai hem fet, però amb poc desnivell positiu i per tant fàcil de fer.
Sortim de Sant Fruitós ben d'hora per pedalar amb la fresca del matí. De fet ens hem d'abrigar una mica i, fins que arribem a Sant Vicenç no ens traiem el para-vent. El primer tram de la ruta, fins la Puda ja l'hem fet varies vegades i ens coneixem bé la ruta. Aquest és l'unic tram a on farem alguna pujada forta i a on acumulem més de 300 m de desnivell positiu. A partir d'aquest punt ja tot és planer i no trobarem cap més pujada forta. Hi ha trams urbans i altres de carretera que no sabem evitar ja que no coneixem la zona i anem seguint un track que em vaig baixar de Wikiloc. Poc abans de Martorell tornem a agafar una pista de terra i, ja pel costat del riu, no tornem a trepitjar més carretera fins arribar al mar.
Ens sorprèn la gran quantitat de gent que ens trobem pedalant, corrent i caminant al costat del riu i sobretot a partir del Prat del Llobregat i fins la platja. La ruta està molt ben arreglada per fer-hi esport i passejar, és una excursió maca i recomanable de fer.
La ruta la podem dividir en 4 parts, des de Sant Fruitós fins la platja del Prat son 76,5 km i uns 350m de desnivell, allí vàrem dinar en una "xiringuito" de la platja i poc després vam tornar a pedalar fins a l'estació del tren dels catalans a Sant Boi, uns 11 km . La tercera part de la ruta la fem en tren fins a Manresa a on tornem a pedalar per fer 5 km més fins arribar a casa.
En total son 94 km de pedalar i uns 400 m de desnivell positiu acumulat. Una ruta força interessant i que feta amb tranquil·litat no es esgotadora, només et fa mal el cul de tants km !!!

Aquí teniu el track. Resseguint el riu arribem al castell de Castellvell i el Vilar, i Montserrat ja ens espera un kilòmetres més endavant
 A Monistrol, la muntanya de Montserrat hi és ben present i ens recorda que ja hem fet una bona part de la ruta.

 El Pont del diable, a Martorell , ens dona entrada a la part més planera del recorregut.

 El riu, cada cop més recuperat, ens acompanya durant tota la pedalada.

 Ja hem arribat al mar, fita aconseguida !!!, la propera serà arribar als 100km

 Un estrany fenomen meteorològic feia que un núvols de color semblessin una aurora boreal.

 Recuperant forces després d'una llarga pedalada.

 Els avions aterrant al Prat i l'excel·lent pista per a bicis que ens permet pedalar molt còmodament els darrers km.
A Sant Boi esperant el tren que ens havia de retornar a Manresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada