dimarts, 10 de setembre del 2013

Vacances pel Pallars Sobirà.

 Aquest estiu amb la Neus hem pujat a Esterri d'Aneu, a casa del Toni i la Montse, i hem fet btt i muntanya. Aquí trobareu informació de les rutes i unes quantes fotos


Caminant per la vall de Gerber fins el refugi Mataró
Aquí hi trobareu el track
 Aquesta excursió comença a l'aparcament de la Paulla, la part pallaresa de l'estació de Baqueira Beret que trobarem pujant al port de la Bonaigua. El Camí està molt marcat i a l'estiu és molt concorregut fins el primer i segon llac, a partir d'aquí i fins al refugi de Mataró ja no hi puja tanta gent tot i que s'hi arriba amb menys de 3 hores. Excursió molt maca, especialment el tram final a on el camí està envoltat de llacs i torrents.







Pedant per l'alt Noguera Pallaresa, fins a Beret, passant per Montgarri.
Aquí hi trobareu el track
 Aquesta és una pedalada molt interessant i fàcil que vam començar a l'aparcament que hi ha a l'entrada del parc, més amunt d'Alós d'Isil,  quan l'asfalt ha deixat pas a la pista de terra. La pista és molt bona i puja progressivament sense cap pujada massa forta ni llarga. Si hi aneu a l'estiu, un cop arribeu al trencall que porta a Montgarri, millor que pugeu per la pista de la dreta, la que passa pel santuari, ja que l'altra va plena de cotxes que baixen de Beret i que hi tornen després de visitar Montgarri i us farem un fart de menjar pols i fum !!!. A la tornada, la Neus i la Montse ens van deixar que nosaltres tornéssim amb els cotxes i elles van acabar-la a Esterri d'Aneu.








Pedalant de Super-Espot fins a Espui per una pista que ens fa circular entre els 2.000 / 2.200m
Aquí hi trobareu el track
Aquest ruta pot ser realment dura i difícil si es fa començant-la al poble d'Espot o a l'inrevés, començant a Espui. Però la historia va anar d'una altra manera. El  dijous Toni i jo, que no teníem ganes de patir tant, vam aprofitar que teníem dos cotxes i per tant suport logístic de la Neus i la Montse i vam començar a la part alta de Llessui per acabar a Esterri d'Aneu. Quan 3 dies més tard, ja de tornada a casa jo vaig fer de suport logístic a la Neus, la vaig pujar fins la part alta de Super-Espot i ella va anar fins a Espui.
D'aquesta manera ens estalviàvem les fortes pujades inicials i podíem gaudir de la pista que va vorejant els 2.200 m sense fer pujades ni baixades gaire fortes.


Les primeres fotos del Toni i meves corresponen al tram que va des de la part alta de l'estació de Llessuí a Esterri d'Aneu.










Aquestes fotos de la Neus corresponen al tram que va de la part alta de Super Espot a Espui.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada