dimarts, 16 de juny de 2015

110 km

Aquí trobareu el track.

Aquest diumenge amb la Neus vam decidir aprofitar que les previsions del temps ens deien que no faria calor per tal d'encarar un repte que, d'ença que havíem anat des de Sant Fruitós fins la platja del Prat, ens feia il·lusió d'intentar aconseguir, fer més de 100km pedalant.
La ruta triada era resseguir el Llobregat direcció Nord, resseguint una part de la ruta de les colònies i pedalar fins aconseguir els 50km que intuíem que seria prop de Berga, per després tornar a casa. La idea era parar a fer un mos a Navàs, dinar a la Colònia Rosal, i a la tornada  fer una coca-cola a Navàs abans d'arribar a casa. Amb aquestes tres parades volíem donar un repòs als nostres culs, que de ben segur ens estarien fent patir més que no pas les cames.
Així que vam sortir de casa a les 10 tocades i vam pedalar fins a Navàs a on vam aturar-nos 5 minuts per menjar 4 galetes i seure una mica en unes cadires del parc. Quan vam arribar a la Colònia Rosal portàvem 45km i per arribar als 50 vam decidir fer la via verda fins el pont de Pedret i tornar a la Colònia Rosal a dinar. Un cop ben dinats i potser massa tips i tot, vam continuar baixant riu avall per tornar-nos aturar a Navàs a on vam fer una parada de 5 minuts per veure un refresc i descansar una mica. A partir d'aquí el cul, els peus i l'esquena ja van començar a fer-nos la guitza però havíem de continuar per poder aconseguir el que ens havíem proposat, fer més de 100km. Tot pedalant vaig recordar que el gps sovint et descompte algun km quan passes la ruta a Wikiloc, així que li vaig proposar a la Neus assegurar el tret i fer una volta més llarga, passant pel parc de l'Agulla abans d'arribar a casa.
Dit i fet, amb un mal de cul força important i descansant de tant en tant per estirar l'esquena, vam arribar a casa després d'haver pedalat uns 110km i uns 750m de desnivell positiu acumulat !!!
Ja tenim una altra fita aconseguida, ara caldrà cercar-ne una de nova que ens motivi prou com per provar d'aconseguir-la.

Sallent, el primer poble pel que passem al fer aquesta ruta.

El castell de Balsareny ens observa en aquest tram de l'antiga via del carrilet.

A Navàs fem una aturada per descansar en el parc que ens recorda per on passava el carrilet.

El corriol que ressegueix el Llobregat per la ruta de les colònies, fresc i ombrívol, realment maco. Cal tenir la sort que hagi sigut desbrossat  o del contrari la vegetació ens dificultarà el pas.

El pont de Pedret, a 50 km de casa ens marca el punt a on girem cua per iniciar el retorn.

Un bon dinar a la Colònia Rosal ens permet descansar i recuperar forces pels 55km que encara ens faltaven.

El parc fluvial de Gironella

En algun punt hem de baixar de la bicicleta per continuar la ruta.

l'antiga estació de Puig-Reig ens recorda de nou que per aquí hi passava el carrilet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada